Fasole cu ciolan afumat

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 6560 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta mancare;daca veniti la masa la mine,uitati de fripturi

 

INGREDIENTE

  • 1rasol afumat
  • 1kg de fasole cu bobul mare
  • 1morcov
  • 2cepe mari
  • 1ardei gras
  • 1cutie cu rosii
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • 2catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea,o pun sa se umfle intr-un castron cu o mana de sare de bucatarie; a doua zi, pun la fiert rasolul spalat cu apa calda; dupa ce se desprinde carnea de pe os, il scot si-l las deoparte; fasolea,scursa si spalata, o pun la fiert si o las pana ce boabele incep sa crape;

Scurg fasolea, o spal bine cu apa rece, apoi o pun la fiert cu apa de la rasol, nu toata putin cat trece peste boabe; adaug ceapa tocata marunt si ardeiul, radacinoasele date pe razatoare, apoi pun capacul si las sa fiarba incet;

Intre timp, scot carnea de pe os, o tai cubulete, o prajesc in ulei si adaug cutia de rosii si usturoiul pisat; cand fasolea este fiarta, adaug rasolul, condimentez si dau vasul la cuptor pentru 30-40min; cand este gata adaug verdeata; se serveste cu orice salata sau acreala are fiecare

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Porc Vietnamez